Edustava kattaus Kymensuu-lehden kuntavaalikeskustelussa

Politiikan toimittajien huippuihin Suomessa kuuluva Jari Korkki on osa-aikakotkalainen.

Kymensuu-lehden vaalikeskusteluun osallistuu kärkinimiä Kotkan valtuustopuolueista. Keskustelu pidetään tiistaina 1.6. kello 18 ja se striimataan suorana verkkoon Sunilan Kantolasta.
Toimittaja ja kirjailija Jari Korkin johtamaan vaalikeskusteluun osallistuvat Nina Brask (sd.), Kai Savolainen (kok.), Antti Hyyryläinen (vas.), Olli Kekkonen (ps.), Juha Attenberg (vihr.), Ismo Backman (kd.), Johan Bardy (r.) ja Riitta Klemola (kesk.).

Hallituskokemusta yli puolella
Brask jättäytyi pois valtuustosta ja kaupunginhallituksen puheenjohtajan paikalta kesken nykyisen valtuustokauden. Yhtenä syynä oli se, että oli eri linjoilla tapahtumakeskusasiassa puolueensa enemmistön kanssa. Brask pyrkii nyt jälleen valtuustoon.
Savolainen on kokoomuksen kunnallisjärjestön puheenjohtaja ja vaalipäällikkö näissä vaaleissa. Hän pyrkii valtuustoon, on pyrkinyt ennenkin, mutta ei ole päässyt.
Hyyryläinen on vasemmistoliiton valtuustoryhmän puheenjohtaja ja pyrkii edelleen valtuustoon. Hyyryläiselle on avautunut lisää poliittista ilmatilaa Pentti Tiusasen poistuttua näyttämöltä.
Kekkonen on kaupunginhallituksen jäsen, valtuutettu ja perussuomalaisten vaalipäällikkö. Myös hän pyrkii uudelle valtuustokaudelle.
Attenberg on kaupunginhallituksen jäsen, valtuutettu ja pyrkii uudistamaan valtuustopaikkansa.

Tule seuraamaan verkossa, mitä mieltä kuntavaaleihin valmistautuvat valtuustopuolueet ovat aiheista. Keskustelu striimataan Kymensuu-lehden YouTube-kanavan kautta tiistaina 1. kesäkuuta kello 18-20.

 https://www.youtube.com/channel/UCm4t5tYp8qJ8RsXeXZoEA0w

Yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa keskustelun aiheisiin lähettämällä kysymyksiä etukäteen Kymensuun toimitukseen osoitteeseen: toimitus@kymensuu.fi

Eija Anttila
Eija Anttila
Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa