Kärkisaaressa karkeloidaan ensi sunnuntaina

Kärkisaaressa voi viettää mukavaa iltapäivää ensi sunnuntaina.

Kesähostelli- ja kahvila Kärkisaaren Syyskarkeloissa sunnuntaina 19.9. kello 12–16 pääsee koko perhe kirppistelemään, moikkaamaan Merikeinun alpakoita, ratsastamaan ponilla, herkuttelemaan ja fiilistelemään livemusiikkia sekä Kärkisaaren tunnelmaa.

Syyskarkeloissa pääsee tekemään edullisia löytöjä kuin myös myymään itselle tarpeettomat tavarat Kärkisaaren huvilan sisätiloissa järjestettävällä kirppiksellä. Paikalla tapahtumassa on myös Goodwillin lahjoitusauto, johon voi kuka tahansa tuoda maksutta lahjoituksia sekä kirppismyyjät jättää halutessaan myymättä jääneet tavarat ja vaatteet.

Merikeinun alpakat sulostuttavat läsnäolollaan ja ottavat vastaan rapsutteluja ja syötävää. Lisäksi tapahtumassa pääsee shoppailemaan romutaidetta, kokeilemaan poniratsastusta neljän euron hintaan, seikkailemaan Kapteeni Ryöväräisen mobiiliaarrejahdin merkeissä sekä hypähtelemään keppihevosten selässä keppariradalla.

Kesäkahvila Kärkisaari herkkuineen palvelee tapahtuman ajan ja myynnissä on myös sopparuokaa syyspäivän lämmikkeeksi.

Livemusiikista vastaa bändi nimeltä Urho.

Myyntipöydän voi varata viiden euron hintaan numerosta 044 777 0426. Myyntipöytiä on varattavissa 20 kappaletta ja varaukset tulee tehdä 16.9. mennessä.

Kesähostelli ja -kahvila Kärkisaaren osoite on Kärkisaarentie 60, 48310 Kotka.

Kymensuu
Kymensuu
Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa