Kesäaika ja kirjastojärjestelmän versiopäivitys vaikuttavat kirjastojen aukioloaikoihin

Kesä tuo uudet aukioloajat Kotkan kirjastoihin.

Kesäaikaan siirtyminen ja kirjastojärjestelmän versiopäivitys vaikuttavat kirjastojen aukioloaikoihin. Kotkan kirjastot siirtyvät kesäaikaan 1.6. alkaen. Myös kirjastojärjestelmän versiopäivitys vaikuttaa kirjaston aukioloaikoihin 7. – 8.6.

Kesän aukioloajat Kotkan kirjastoissa 1.6. – 31.8.

Kotkan pääkirjasto on avoinna ma – pe klo 9 – 19. Lauantaisin kirjasto on suljettu.

Karhulan kirjastossa omatoiminen asiointi on mahdollista ma, ti, ke, to ja pe klo 7 – 21 sekä viikonloppuisin klo 7 – 16. Henkilökuntaa on paikalla ma, ti, ke klo 10 – 19 sekä to, pe klo 10 – 16.

Karhuvuoren kirjastossa omatoiminen asiointi on mahdollista ma, ke klo 7 – 19 sekä ti, to, pe klo 7 – 16 sekä viikonloppuisin 7 – 16. Henkilökuntaa on paikalla ma, ke klo 13 – 19 sekä ti, to, pe klo 10 – 16.

Kirjastoauto Ilona ei liikennöi 4.7. – 31.7. Koulujen loma-aikoina ei myöskään ajeta aamukierroksia. Kirjastoauton aikatauluja on saatavilla kaikissa toimipisteissä.

Juhannuksen vaikutus aukioloaikoihin

Torstaina 23.6. Kotkan pääkirjasto, Karhulan kirjasto ja Karhuvuoren kirjasto ovat avoinna klo 9 – 16. Lisäksi Karhulan ja Karhuvuoren kirjastoissa voi asioida omatoimisesti klo 7 – 9. Kirjastoauto Ilona ei liikennöi.

Juhannusaattona 24.6. kaikki kirjastot ovat suljettuina, eikä kirjastoauto Ilona liikennöi. Omatoiminen asiointi on mahdollista sekä Karhulassa että Karhuvuoressa klo 7 – 16.

Kirjastojen aukioloajat ja yhteystiedot https://kyyti.finna.fi

Kymensuu
Kymensuu
Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa