Kotka aloitti etätyökampanjan

Koivusten Kallion asunnossa on lievää tungosta, kun koko perhe työskentelee ja harrastaa samoissa ahtaissa neliöissä.

Kotkan kaupunki on lanseerannut uuden ”Tuunaa sun etätyöpiste” -ohjelman. Tarkoituksena on saada etätyötä tekevät miettimään omaa hyvinvointiaan. Miten oman elämän voi järjestää paremmin monipaikkatyön avatessa uusia tulevaisuuden näkymiä?
Ohjelman toteuttaneen Dakar Oy:n toimitusjohtaja Pasi Riiali sanoo, että ohjelma suunnataan verkossa niille pääkaupunkiseutulaisille, jotka suunnittelevat muuttoa tai remonttia.
Ohjelman ympärille rakennetun kampanjan tavoitteena on saada katsoja seuraamaan paitsi viihdyttävää sisustusohjelmaa, myös yllättämään tämä faktoilla.

– Huolestuimme etätyöläisten olosuhteista ja päätimme tuottaa ohjelman avaamaan aivan uusia näkymiä heidän arkeensa, sanoo Kotkan kehitysjohtaja Terhi Lindholm.
Yhtä lailla kuin kantaa huolta helsinkiläisten ahtaasta asumisesta, kampanjan tavoitteena on varmastikin saada mahdollisimman moni heistä vaihtamaan ahtaat olot reilusti väljempään asumiseen Kotkassa, samalla hinnalla.

Helsinkiläiskolmion hinnalla omakotitalo merenrannalla

Yksi ohjelman yllätyksistä perustuu asuntojen todellisiin hintatietoihin Kotkassa ja pääkaupunkiseudulla.

– Helsingin Kalliossa sijaitsevan kolmion hinnalla saa omakotitalon merellisestä Hirssaaresta, läheltä keskustaa. Ja päälle vielä luksusveneen, lupaa kiinteistövälittäjä Merja Sundberg Kotkan Kiinteistömaailmasta.

– Kotkassa asuntokauppa on käynyt vilkkaasti viime kesästä lähtien ja etätyön yleistyminen on kasvattanut kauppaa. Paikkakunnalla on liikkunut paljon pääkaupunkiseudun asukkaita, jotka etsivät väljempää asumista ja omaa pihaa. Parhaat kohteet menevät Kotkassa silmänräpäyksessä.

Huumoriakaan kaihtamattomalla videolla esiintyy kuvitteellinen Koivusten viisihenkinen perhe 75 neliön suuruisessa asunnossa Helsingin Kalliossa. Remppakaksikko kutsutaan paikalle ratkaisemaan vanhempien etätyöpisteongelmaa. Tavanomaisena sisutusohjelmana alkava video saa lopulta yllättävän käänteen ja Koivusten perhe eteensä kysymyksen, voisiko se kuvitella muuttavansa Kotkaan.

– Miksei?
Linkki ”Tuunaa sun etätyöpiste” -ohjelmaan YouTubessa

Kymensuu
Kymensuu
Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa