Kotkan Kokoomusnaiset: Päätöksenteossa tarvitaan naisia

Kotkan Kokoomusnaisten mielestä on tärkeää saada naiset entistä vahvemmin kuntien päätöksentekoon. Se haastaakin kaikki tukemaan naisehdokkaita kuntavaaleissa yli puoluerajojen. Yhdistyksen tavoitteena on tuoda erilaisia näkökulmia julkiseen keskusteluun.

– Palvelujen järjestämiseen ja kunnan kehittämiseen tarvitaan avointa mieltä ja positiivista uskoa. Tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia.

– Me haluamme olla rakentamassa parempaa Kotkaa, joka on jatkossakin sivistyksen, yrittäjyyden, elinvoiman, kulttuurin, hyvinvoinnin sekä terveyden edistäjä, toteaa Kotkan Kokoomusnaiset kannanotossaan.

Yhdistyksen mielestä on tärkeää, että tulevissa kuntavaaleissa valitaan luottamushenkilöiksi eri-ikäisiä, osaavia, vastuullisia ja arjen haasteita tuntevia henkilöitä.

– Yhteisistä asioista päätettäessä on tärkeätä, että kuntalaiset osallistuvat ja edistävät näin kaupungin asukkaiden etua eri osa-alueilla.
Kotkan Kokoomusnaiset haluaa viedä kotikaupunki eteenpäin kaupunkistrategian arvoilla, jotka korostavat reiluutta, rakkautta ja rohkeutta.

– Päättäväisellä asenteella, innovatiivisella tekemisellä ja yhteistyöllä saavutetaan tuloksia. Strategiassa määritetyn tasa-arvon toteutumiseksi päätöksenteossa tarvitaan naisia.

Kymensuu
Kymensuu
Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa