Kymensuu -lehti on tauolla ja toivottaa hyvää joulua ja uutta vuotta 2023 kaikille lukijoilleen ja ilmoittajilleen

Keväästä 2020 ilmestynyt riippumaton ilmaisjakelulehti Kymensuu on toistaiseksi tauolla. Kymensuu on ilmestynyt 35 000 kappaleen painoksena tähän mennessä yhteensä 25 kertaa Kotka-Pyhtää -alueella noin kerran kuukaudessa, viimeisen kerran 25.5.2022. Myös verkkosivujen päivittäminen on keskeytynyt.

Lehteä kustantaa ja julkaisee Kymenlaakson Pressipalvelu Oy, jonka puolesta lehdestä ovat vastanneet kotkalaiset Jorma Jyrkilä ja Risto Häkkinen. Päätoimittajana on toiminut kotkalainen Eija Anttila. Lehti on tarjonnut usealle kolumnistille ja avustajille kanavan tuoda esille ajatuksiaan.

Kustantaja haluaa lausua suuren kiitoksen kaikille lukijoillemme, lehden tekemisessä pyyteettömästi auttaneille ja kaikille ilmoittajillemme.

Lehden tauolle laittamisen syy on yksin taloudellinen. Pelkästään ilmoitusmyyntituloilla toimineen lehden tekeminen muuttui hyvistä yrityksistä huolimatta vähitellen kannattamattomaksi. Lehteä kustantava Kymenlaakson Pressipalvelu Oy on edelleen velaton.

Lehden arvoina on ollut luotettavuus ja hyvän journalistisen tavan noudattaminen. Lehden yhtenä tavoitteena on ollut myös Kotkan seudun elinvoimaisuuden ja ainutlaatuisuuden tukeminen ja imagon kirkastaminen. Toivottavasti olemme sitä onnistuneet edistämään.

Kymensuu on pyrkinyt avoimeen ja tarpeen mukaan räväkkäänkin journalismiin ennakkoluulottomasti. Toivottavasti myös tässä olemme pystyneet tuomaan lisäarvoa paikalliseen mediakenttään. Kymensuu on pyrkinyt herkällä korvalla kuuntelemaan myös lukijoiden ja ilmoitusasiakkaiden toiveita lehdestä, sen sisällöstä ja ulkoasusta.

Yhtiö etsii edelleen keinoja ja yhteistyökumppaneita lehden ilmestymisen jatkamiseksi, mutta ennen kaikkea toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!

Jorma Jyrkilä
kustantaja
0400-177558

Jorma Jyrkilä
Jorma Jyrkilä
Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa