Liikettä liike-elämässä: Aitoa LKV:n yrittäjillä on oma tyyli palvella

Anu Kauppinen (vas.) ja Milla Hannikainen sanovat tehneensä oikean ratkaisun perustaessaan oman yrityksen.

Kotkalaiset kiinteistönvälityksen ammattilaiset Anu Kauppinen ja Milla Hannikainen ovat perustaneet oman yrityksen. Aitoa LKV on nyt toiminut muutaman viikon ja sen toimitila sijaitsee Kotkansaarella Kapteeninkadulla, muraalin alla.
Kauppinen ja Hannikainen ovat ennestään hyvin tuttuja kasvoja Kotkan seudun asuntomarkkinoilla. Kauppinen on työskennellyt toisten kiinteistönvälitysyritysten palveluksessa vuodesta 2005 ja Hannikainen viisi vuotta.
Oman yrityksen perustaminen oli molemmilla ollut mielessä jo jonkin aikaa, kunnes oikea aika vain tuli vastaan.

– Kyllähän tämä vähän jännitti ja pelottikin, mutta nyt kun se on tehty, ei kaduta yhtään, Anu Kauppinen sanoo.

– Itsemme haastaminen ja auttamisen halu meitä tähän innosti. Haluamme ratkaista asiakkaiden ongelmia ja antaa vaihtoehtoja, Milla Hannikainen toteaa.

Kauppinen sanoo, että Aitoa LKV:llä on oma visio, miten asiakkaita pitää palvella, oma palvelutyyli. Se tarkoittaa muun muassa helposti lähestyttävyyttä, ystävällisyyttä, lämminhenkisyyttä ja tietysti myös asiantuntemusta. Toiminnan ajurina uusilla yrittäjillä on vahva palo työn tekemiseen.
Perinteisten asuntonäyttöjen ja asuntokauppoihin liittyvien järjestelyjen lisäksi Aitoa LKV haluaa tarjota asiakkailleen digitekniikan mahdollistamat palvelut kuten digistailauksen (myös aidon stailauksen), digiremontin, drone-kuvat, videokuvaukset ja etäesittelyt.

Vaikka korona on haitannut monen palveluyrittäjän liiketoimintaa, asuntokauppa käy kuitenkin vilkkaana. Nyt eniten kysyntää on hyväkuntoisista omakotitaloista, sekä 2000-luvulla rakennetuista että vanhemmista peruskorjatuista.

– Kyllä kerrostaloasuntojakin kysytään ja kaupat syntyvät, kunhan asunto on oikein hinnoiteltu, Hannikainen vakuuttaa.
Kauppinen ja Hannikainen ovat iloisia siitä, että toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin.

– Meidät on nähty. Kotkalaisille paikallisuus merkitsee ja heillä on halua tukea pienyrittäjiä.

Eija Anttila
Eija Anttila
Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa