Lukijalta: Nämä ovat kuntavaalit !

Hyvä ystäväni Matti Piipari, kun luin kirjoituksesi, joka koski tulevia kuntavaaleja, olen kanssasi aivan samaa mieltä, että nyt on kysymyksessä kuntavaalit, ei eduskuntavaalit, ei maakuntavaalit, ei seurakuntavaalit
eikä edes osuuskauppavaalit! Nyt on kysymys kunnista ja tässä tapauksessa Kotkan kaupungista (Karhula-Kymi,Huruksela.) Vaalit koskevat kaikkia kotkalaisia (51.000 asukasta).Nyt valitaan päättäjiä,jotka haluavat yhdessä rakentaa ja huolehtia kaikista kotkalaisista ja heidän tarpeistaan. Aina ei ajatella kaikista asioista samalla tavalla, mutta kuitenkin keskiössä tulisi olla ihminen, kotkalainen joka tuntisi olonsa turvalliseksi paikassa, johon on perheensä perustanut ja jossa yrityksetkin tuntisivat , että Kotka on kaupunki, jossa yritys ja työnteko kannattaa.
Luepa Matti perussuomalaisten kuntavaaliohjelama (joka julkistettiin 28.2.) se keskittyy vain ja ainoastaan kuntavaaleihin ja sen tuomiin haasteisiin.
Samalla toteaisin, että kaikkien meidän ehdokkaiden tulisi omaksua Kotkan kaupungin valtuuston hyväksymä strategia Kotkan hyvinvoinniksi : REILUUS,RAKKAUS,ROHKEUS !

KARI TIUSANEN,kuntavaaliehdokas
PS (sit.)

Eija Anttila
Eija Anttila
Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa