Medilife haastaa muutkin yritykset huomioimaan hoito- ja sosiaalialan työntekijöitä

Minna Vuorela (vas.) ja Bengt Kevi Medilife Oy:stä luovuttivat 40 lahjakorttia Kymenlaakson keskussairaalan lastenosaston henkilökunnalle. Palveluesimies Kati Kääpä iloitsi lahjoituksesta, joka tulee tarpeeseen.

Korona-ajan yksi kuumimmista puheenaiheista on ollut huoli hoitohenkilöstön kuormittumisesta ja jaksamisesta. Moni hoitaja on vaihtanut työpaikkaa tai jopa alaa.

Kotkalainen hyvinvointiklinikka Medilife Oy haluaa kantaa oman kortensa kekoon alan työntekijöiden kannustamiseksi jaksamaan. Se tarjoaa kaikille noin 40:lle Kymenlaakson keskussairaalan lastenosaston työntekijälle lahjakortin hierontaan ja kehoa ja hermostoa palauttavaan neurosonic-hoitoon.

– Samalla haastamme kaikki muutkin alueen yritykset miettimään, mitä konkreettista ne voisivat tehdä työntekijöiden jaksamisen hyväksi, sanoo fysioterapeutti Bengt Kevin Medilifesta.

Lastenosaston palveluesimies Kati Kääpä on erittäin ilahtunut työntekijöiden huomioimisesta.

– Tällaisilla konkreettisilla teoilla on suuri merkitys meille, Kati Kääpä sanoo.

Kevinin mukaan kyselykierros alueen yrityksiin on tuonut positiivista palautetta ja halua vastata haasteeseen.

Kevin tuntee työnsä puolesta hoitoalan haasteet, joista hän on tullut entistä tietoisemmaksi aloitettuaan Kymsoten yhtymävaltuustossa ja sen toisena varapuheenjohtajana.

 Lisätietoa haastekampanjasta: medilife.fi/haaste

Eija Anttila
Eija Anttila
Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa