PeKa torilla ja parketilla

Koripallokausi lähestyy vääjäämättä. Naisten Suomen mestari Peli-Karhut antaa esimakua tulevasta kaudesta tällä viikolla.

– Kohtaamme keskivikkona Catzin ja perjantaina Kouvottaret kello 18.30 Steveco-areenalla. Joukkueeseen pääsee tutustumaan lähemmin lauantaina Karhulan torilla kello 10 alkaen.
– Viikon harjoituspeleissä ei ole yleisörajoitusta katsojien määrän osalta. Maskisuositus on voimassa ja pääsylippu maksaa vitosen, joukkueenjohtaja Joona Etula kertoo.

Kuten yleensä niin nytkin on tuoreen päävalmentajan Mika Hartosen joukkue sekoitus uutta ja vanhaa. Mukana mestareista ovat muun muassa Zykera Rice ja Linda-Lotta Lehtoranta.
Ehkäpä suurimman mielenkiinnon peleissä varastaa joukkueessa esiintyvä ukrainalainen Inga Orekhova. Hän on KTP Basketin riveistä pelipaikkaa hakevan Richard Williamsin puoliso. Jos kaikki palaset loksahtavat paikoilleen, saattaa PeKa saada Orekhovasta merkittävän lisän joukkueeseensa.
31-vuotias ja 188-senttinen Orekhova, on Suomessa pelannut EBT:n riveissä ja sitä ennen Belgian pääsarjassa, ja hänellä on kokemusta myös WNBA-liigasta.

Jorma Jyrkilä
Jorma Jyrkilä
Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa