Peli-Karhut ja Kotkan Asunnot yhteistyöhön

Kotkan Asunnot Oy ja Peli-Karhut ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen koripallokaudelle 2021-2022. Kotkan Asunnot tarjoaa pelaajille vuokra-asuntoja, ja vastineeksi yhtiö saa Peli-Karhuilta näkyvyyttä.

– Kokoamme parhaillaan ensi kauden joukkuetta. Pelaajaneuvotteluissa on merkittävää, että voimme luvata pelaajalle asunnon. Kotkan Asunnot lähti auttamaan meitä asiassa ja tarjoaa pelaajien asumiselle hienot puitteet. Urheilijan arjessa urheilutalo ja viihtyisä koti ovat isossa roolissa, Kotkan Asunnot Peli-Karhujen naisten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Joona Etula iloitsee.

– Pelaajasopimuksia alkaa muodostua pikkuhiljaa. Tällä hetkellä voin kertoa, että kolmannen kauden PeKassa aloittava jenkkivahvistus Zykera Rice sekä maajoukkuelupaus Lotta Vehka-Aho tulevat asumaan Kotkan Asuntojen asunnoissa, Etula sanoo.

Pelaajien tulevat vuokrakodit ovat Karhuvuoressa sijaitsevia kolmioita. Niille ei tällä hetkellä ole muutoin kysyntää, koska Kotkan Asuntojen halutuimpia asuntoja ovat lähinnä yksiöt ja kaksiot lähellä keskustaa. Pelaajille asuinpaikka tarjoaa kuitenkin kätevän sijainnin Karhuvuoren urheilutalolla tapahtuvaa treenaamista ajatellen.

– Molemmat osapuolet hyötyvät sopimuksesta. Haluamme tukea kotkalaista koripalloa ja kannustaa kotkalaisia muutoinkin liikunnan pariin. Toki haemme myös positiivista näkyvyyttä ja sen kautta lisäarvoa asuntojen vuokraukseen. Peli-Karhujen pelaajissa on upeita persoonia, joiden kautta kotkalaisuuden parhaat puolet tulevat näkyviksi, Kotkan Asuntojen toimitusjohtaja Juha Tiitta kertoo yhteistyösopimuksen taustoista.

Kymensuu
Kymensuu
Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa