Pyhtään kunnanjohtaja Jouni Eho siirtyy Redstone AERO Oy:n toimitusjohtajaksi

Pyhtään kunnanjohtaja Jouni Eho alkaa kehittää tulevaisuuden ilmaliikennettä Pyhtään kentällä. Kuva: Pyhtään kunta/Jukka Koskinen

Pyhtään kunnanjohtaja Jouni Eho on irtisanoutunut tehtävästään. Eho siirtyy Pyhtäällä toimivan Redstone Aero Oy:n toimitusjohtajaksi. Yhtiö kehittää Pyhtään lentokentän eli Helsinki East Aerodromen toimintaa.

Vuoden 2018 lopusta Pyhtäätä johtanut Eho ennätti olla tehtävässään reilut kolme vuotta.
Pyhtään kunnanvaltuusto käsittelee Ehon eroa kokouksessaan 7.2.2022.

Jouni Eho: Pyhtää on nyt kartalla

Kunnanjohtajan tehtävät jättävä Eho luonnehtii kulunutta reilua kolmea vuotta ammatillisesti mahtavaksi ajaksi.
– Olemme yhdessä luottamushenkilöjohdon kanssa onnistuneet laatimaan ja toteuttamaan kunnianhimoista strategiaa haastavissa oloissa. Pyhtää on nyt kartalla, Eho iloitsee.
– Moni asia on mennyt eteenpäin. Kunnan talous on hyvässä kunnossa, ja kunta kiinnostaa muuttajia. Haluan lämpimästi kiittää Pyhtään henkilöstöä, valtuutettuja ja kuntalaisia hyvästä yhteistyöstä.

Työ Pyhtään hyväksi jatkuu

Eho sanoo olevansa innoissaan siitä, että työ Pyhtään kunnan hyväksi jatkuu myös uudessa tehtävässä.
– Helsinki East Aerodrome on mielestäni Googlen sijoituspäätöksen jälkeen mielenkiintoisimpia elinkeinohankkeita Kotkan–Haminan seudulla ja olen erittäin sitoutunut viemään sitä edelleen eteenpäin Redstone AERO Oy:n toimitusjohtajana.

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Vanhala kiittää ja toivottaa onnea

Pyhtään kunnanhallituksen puheenjohtaja Toni Vanhala onnittelee Ehoa uudesta mielenkiintoisesta tehtävästä ja toivottaa hänelle mitä parhainta menestystä. Samalla Vanhala myöntää, että kunnanjohtajan lähtö myös hiukan harmittaa.
– Olisimme mielellämme pitäneet Jounin kunnan johdossa pidempäänkin. On kuitenkin hienoa, että hän jatkaa Pyhtäällä merkittävässä roolissa kunnan tärkeimmän elinkeinohankkeen vetäjänä, Vanhala muotoilee.
– Kunnanjohtajana Jouni on nostanut Pyhtään hyvin kartalle, ja siitä hänelle parhaimmat kiitokset.

Pyhtään kunnanhallitus käsittelee uuden kunnanjohtajan hakuprosessia 31.1.2022. Uuden kunnanjohtajan haku on tarkoitus käynnistää välittömästi.

Kymensuu
Kymensuu
Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa