Pyhtään padel-pelureiden pitkä odotus palkittiin alkusyksystä

Aino Tiitinen ja Teemu Salminen pääsivät ensimmäisten joukossa pelaamaan uusille ulkokentille.

Pyroll Areenan ulkopadelkenttä-projekti saatiin päätökseen syyskuun alussa, kun ensimmäiset lyönnit päästiin lyömään ulkona kolmisen kuukautta suunniteltua myöhemmin. Padel-buumin takia toimitusajat ovat pidentyneet huomattavasti, eikä koronan takia myöskään materiaalien rahtaaminen ole mennyt normaalissa aikatauluissa. Nyt kuitenkin padel-harrastajilla on loistavat mahdollisuudet pelata lajia sekä sisällä että ulkona huippuolosuhteissa.

– Upea kesä loistavine pelimahdollisuuksineen meni pelaajilta sivu suun, mutta uudet kesät ja kilpatason padelkentät odottavat pelaajia. Vielä toki syksy tarjoaa pelimahdollisuuksia kauniina syyspäivinä, vaikkakin kosteus syksyn tullen alkaakin pikkuhiljaa kiusaamaan. Ja tietysti sisäkenttämme palvelee pelaajia, kun ulkona ei pääse pelaamaan, kuten on jo toki palvellut kohta jo 12 vuoden ajan, kertoo Pyroll Areenan vastaava Jarno Kiintola.

Pyroll Areenan ulkokenttien avajaiset pidetään tänään tiistaina 14.9.Iltapäivällä kentillä on koululaisryhmiä. Tämän jälkeen kentille pääsee tutustumaan lajiin sekä vapaasti että ohjatusti. Padelvalmentaja Janne Autio vetää kaksi padelopastusta klo 16.30 ja 17.30 alkaen, joissa luvassa yleistä tietoa lajista ja vinkkejä pelaamiseen.

Samaan aikaan toisella kentällä harrastajat vetävät americano pelejä halukkaille ja väleissä kentille pääsee vapaasti pelaamaan. Kello 18 järjestetään kenttien avajaistilaisuus. Avajaisiin ovat tervetulleita kaikki lajista innostuneet ja kiinnostuneet.

Kymensuu
Kymensuu
Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa