Satama Areenan palvelukumppanit on valittu

Satama Areenan läntinen sisäänkäynti. ALA Arkkitehdit Oy:n havainnekuva.

Kotkan Kantasatamaan rakennettavan tapahtumakeskus Satama Areenan palvelukumppanien kilpailutukset ovat päättyneet ja kumppanit on valittu. Joulukuussa 2020 alkaneen kilpailutusprosessin kautta voittajiksi selviytyivät ravintolapalveluiden osalta Compass Group Finland Oy ja tekniikka- ja kalustepalveluiden osalta Rajupaja Oy.

– Olen erittäin iloinen, että saimme Satama Areenalle kumppaneiksi juuri Compass Groupin ja Rajupajan. Molemmat toimijat kuuluvat toimialoillaan Suomen tärkeimpiin toimijoihin ja pystyvät takaamaan laadukkaat, monipuoliset ja kustannustehokkaat palvelut Satama Areenalla, toteaa Satama Areenan toimitusjohtaja Minna Nyman tiedotteessa.

Kilpailutusprosessi oli pitkä ja sen aikana käytiin monta neuvottelua tasokkaan palvelun ja parhaan mahdollisen toimintakonseptin varmistamiseksi. Kaikissa neuvotteluissa välittyi aito into ja halukkuus yhteistyöhön ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Tästä on hienoa aloittaa yhteistyö ja uuden Satama Areenan toiminnan käynnistäminen molempien toimijoiden kanssa tulevassa tapahtumakeskuksessa.

Kilpailutuksissa korostettiin kokemusta ja ymmärrystä monipuolisesta tapahtumaliiketoiminnasta, innovatiivisuutta, laadukasta palvelua ja investointikyvykkyyttä kustannustehokkaan palvelutuotannon ohella. Compass Groupilla on erittäin laaja kokemus tapahtuma- ja opiskelijaravintolatoiminnasta.

Compass Group Suomen myyntijohtaja Elina Yrjänheikin mukaan Kotkan uuden tapahtumatalon ravintolakonsepti- ja palvelukokonaisuuden tärkeimpiä elementtejä asiakasnäkökulmasta ovat elämyksellisyys, laadukkuus, aitous ja sujuva palvelu myös digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen.

– Satama Areenalle räätälöity ravintolakonsepti on kokonaisuus, jossa on hyödynnetty Compass Groupin kattavaa kokemusta asiakaskohderyhmän palveluiden onnistuneesta yhdistämisestä samaan kiinteistön ravintolamaailmaan.

– Investoimme merkittävästi Areenan aularavintolamaailmaan, jolla luodaan arjen ytimessä toimivat ja monipuoliset ravintolatilat palvelemaan tapahtuma-asiakkaita, kaupunkilaisia ja korkeakouluasiakkaita. Herkullisen ruoan lisäksi kehitämme yhteistyössä ravintolatiloja siten, että se mahdollistaa sujuvan palvelupolun sekä muunneltavat, viihtyisät istuma-alueet, kuvailee Yrjänheikki tulevia palveluja.

Rajupaja Oy puolestaan kuuluu Suomen eturivin tekniikkatoimittajiin niin tapahtumataloissa, festivaaleilla kuin erilaisissa tapahtumissa.

– Olemme olleet innoissamme mukana hankkeessa. Toivomme, että tällä kokonaisuudella voimme piristää Kotkan alueen tapahtumakenttää. Investoinnit esitystekniikkaan ja kalusteisiin luovat loistavat puitteet erilaisten tapahtumien toteutukseen”, toteaa Rajupajan Jussi Mäkelä.

Kymensuu
Kymensuu
Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa