Tehopakki Samuli Niinisaari jatkaa Titaaneissa kauden loppuun

Titaanien alkukauden tehopakki Samuli Niinisaari (oikealla) jatkaa kotkalaisten rievissä kauden loppuun.

Jääkiekon kolmanneksi ylimmällä sarjatasolla Suomi-sarjassa pelaava kotkalaisen kiekkoilun lippulaiva Titaanit ja haminalaislähtöinen puolustaja Samuli Niinisaari ovat jatkaneet sopimustaan kauden loppuun.
Titaanien kannalta mieluisa jatko tuli mahdolliseksi, kun 22-vuotiaan Niinisaaren yhdysvaltalainen opinahjo Brownin yliopisto ei ota kuluvalla kaudella lainkaan osaa NCAA-sarjaan.
– Samulin jatkaminen titaanipaidassa on totta kai meidän kannaltamme katsottuna todella hieno asia, sillä hän on ollut juuri niin hyvä ja joukkueellemme tärkeä pelimies, kuin osasimmekin ennakkoon odottaa, kommentoi Titaanien manageri ja joukkueenjohtaja Juho Hannukainen.
Niinisaari on Titaanien pisteahnein puolustaja (2+7) tähän mennessä. Suomi-sarja on ollut koronatauolla marraskuun lopusta. Se jatkuu ensi lauantaina Titaanien osalta vieraspelin merkeissä porilaista Karhu HT:tä vastaan. Runkosarjaa pelataan vielä kuusi kierrosta ennen pudotuspelejä. Sarjasta ei putoa ketään. Seuraavaksi Titaanit pelaa kotihallissaan lauantaina 20.2.

Kymensuu
Kymensuu
Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa